Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-10-2021 15:00
Czas przygotowywania
09-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
1200g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1200g
Hydratacja:61%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 719g (W ~170)
Woda: 439g
Drożdże:4.37g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1200g
Hydratacja:61%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 719g (W ~170)
Woda: 439g
Drożdże:4.37g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
719g
Mąka
439g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
4.37g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fnyuxalo6b/