Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-01-2022 20:00
Czas przygotowywania
05-01-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 963g (W ~330)
Woda: 626g
Drożdże:0.41g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 963g (W ~330)
Woda: 626g
Drożdże:0.41g
Sól:: 31g
Składniki
963g
Mąka
626g
Woda
0.41g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Skr
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ex8jhzh7e9/