Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-09-2022 19:00
Czas przygotowywania
04-09-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:8
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:1.60g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:8
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:1.60g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.60g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eruqslft1f/