Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-11-2021 21:22
Czas przygotowywania
11-11-2021 21:22
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 617g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 617g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Składniki
617g
Mąka
364g
Woda
0.27g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eljctcmxoe/