Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas44
Czas w TO:16
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 638g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas44
Czas w TO:16
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 638g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Składniki
638g
Mąka
421g
Woda
0.36g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Na nuvole 4 kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eic2u22dna/