Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-04-2023 15:42
Czas przygotowywania
29-04-2023 15:42
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 433g
Drożdże:0.58g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 433g
Drożdże:0.58g
Sól:: 22g
Składniki
666g
Mąka
433g
Woda
0.58g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ebbrxologp/