Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-08-2023 11:00
Czas przygotowywania
14-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1316g (W ~350)
Woda: 855g
Drożdże:1.68g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1316g (W ~350)
Woda: 855g
Drożdże:1.68g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
1316g
Mąka
855g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
1.68g
Drożdże
43g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ea8jophwne/