Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-05-2022 21:00
Czas przygotowywania
19-05-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:4
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 309g (W ~380)
Woda: 201g
Drożdże:0.49g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:4
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 309g (W ~380)
Woda: 201g
Drożdże:0.49g
Sól:: 10g
Składniki
309g
Mąka
201g
Woda
0.49g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Dom, Hydro 65%, maka pizzeria 100% bez oliwy, rozmieszana najpierw woda pozniej reszta
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dtxkdpn64x/