Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-01-2023 17:00
Czas przygotowywania
31-01-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 312g (W ~330)
Woda: 172g
Drożdże:0.17g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 312g (W ~330)
Woda: 172g
Drożdże:0.17g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
312g
Mąka
172g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dnvrqdm7ek/