Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
26-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
286g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:286g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 685g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.31g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:286g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 685g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.31g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
685g
Mąka
425g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
25.03 cuoco 24h TO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dnhfh82u59/