Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2021 22:30
Czas przygotowywania
20-11-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 615g (W ~370)
Woda: 399g
Drożdże:0.96g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 615g (W ~370)
Woda: 399g
Drożdże:0.96g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
615g
Mąka
399g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Petra 4 65
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dib2rwyebb/