Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 722g (W ~330)
Woda: 455g
Drożdże:0.31g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 722g (W ~330)
Woda: 455g
Drożdże:0.31g
Sól:: 23g
Składniki
722g
Mąka
455g
Woda
0.31g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
4 kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ddp9kndhc0/