Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-09-2022 08:30
Czas przygotowywania
25-09-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:5
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 158g (W ~220)
Woda: 95g
Drożdże:0.49g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:5
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 158g (W ~220)
Woda: 95g
Drożdże:0.49g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
158g
Mąka
95g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
6 godzin, 1 w lodówce
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cuigzf0tqe/