Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2021 07:12
Czas przygotowywania
18-11-2021 19:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~280)
Woda: 188g
Drożdże:0.30g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~280)
Woda: 188g
Drożdże:0.30g
Sól:: 9g
Składniki
303g
Mąka
188g
Woda
0.30g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Testgrill
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cjs1yitmbl/