Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-10-2021 15:00
Czas przygotowywania
16-10-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:10
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 662g (W ~340)
Woda: 417g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:10
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 662g (W ~340)
Woda: 417g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Składniki
662g
Mąka
417g
Woda
0.61g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Moja pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cixdfuqe46/