Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-01-2023 13:01
Czas przygotowywania
28-01-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 524g (W ~190)
Woda: 288g
Drożdże:3.06g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 524g (W ~190)
Woda: 288g
Drożdże:3.06g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
524g
Mąka
288g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
3.06g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cdxmn1et9w/