Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 416g (W ~360)
Woda: 250g
Drożdże:0.44g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 416g (W ~360)
Woda: 250g
Drożdże:0.44g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
416g
Mąka
250g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Pizza clasica 3×230
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c847lyqhcv/