Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:6
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 978g (W ~250)
Woda: 587g
Drożdże:2.46g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:6
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 978g (W ~250)
Woda: 587g
Drożdże:2.46g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
978g
Mąka
587g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
2.46g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Familijne 6
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c1m0zgwino/