Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-11-2021 21:00
Czas przygotowywania
09-11-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
267g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
65h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:61%
Całkowity czas65
Czas w TO:21
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 1949g (W ~410)
Woda: 1189g
Drożdże:0.80g
Sól:: 54g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:61%
Całkowity czas65
Czas w TO:21
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 1949g (W ~410)
Woda: 1189g
Drożdże:0.80g
Sól:: 54g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
1949g
Mąka
1189g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.80g
Drożdże
54g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bxvwstrdbf/