Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-11-2021 16:00
Czas przygotowywania
26-11-2021 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas52
Czas w TO:6
Czas w TK:46
Składniki Mąka: 910g (W ~390)
Woda: 546g
Drożdże:1.17g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas52
Czas w TO:6
Czas w TK:46
Składniki Mąka: 910g (W ~390)
Woda: 546g
Drożdże:1.17g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
910g
Mąka
546g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.17g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/boysqyohuk/