Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
50%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:50%
Całkowity czas20
Czas w TO:2
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 393g (W ~320)
Woda: 196g
Drożdże:1.35g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:50%
Całkowity czas20
Czas w TO:2
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 393g (W ~320)
Woda: 196g
Drożdże:1.35g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
393g
Mąka
196g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
1.35g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bnfkew8u4m/