Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-10-2021 10:30
Czas przygotowywania
17-10-2021 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
57h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas57
Czas w TO:16
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 467g (W ~400)
Woda: 304g
Drożdże:0.30g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas57
Czas w TO:16
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 467g (W ~400)
Woda: 304g
Drożdże:0.30g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
467g
Mąka
304g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b9k5fgetxt/