Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-04-2023 15:00
Czas przygotowywania
23-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 654g (W ~340)
Woda: 392g
Drożdże:0.75g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 654g (W ~340)
Woda: 392g
Drożdże:0.75g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
654g
Mąka
392g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.75g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
4 kule
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b3ran9jlay/