Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-09-2021 12:00
Czas przygotowywania
10-09-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
54h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas54
Czas w TO:6
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 927g (W ~390)
Woda: 603g
Drożdże:1.03g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas54
Czas w TO:6
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 927g (W ~390)
Woda: 603g
Drożdże:1.03g
Sól:: 30g
Składniki
927g
Mąka
603g
Woda
1.03g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Pizza nappletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/azajetvmrs/