Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-03-2023 13:01
Czas przygotowywania
08-03-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~210)
Woda: 368g
Drożdże:1.77g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~210)
Woda: 368g
Drożdże:1.77g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
1.77g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/atdc6zqoka/