Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-02-2023 15:00
Czas przygotowywania
18-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:2
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 994g (W ~340)
Woda: 596g
Drożdże:3.17g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:2
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 994g (W ~340)
Woda: 596g
Drożdże:3.17g
Sól:: 30g
Składniki
994g
Mąka
596g
Woda
3.17g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/akv91xhnxa/