Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-07-2023 18:00
Czas przygotowywania
25-07-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.18g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.18g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.18g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
3 kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/acyiznruz1/