Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-01-2022 21:26
Czas przygotowywania
22-01-2022 16:26
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas43
Czas w TO:8
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1001g (W ~380)
Woda: 601g
Drożdże:0.94g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas43
Czas w TO:8
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1001g (W ~380)
Woda: 601g
Drożdże:0.94g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.94g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Krzychu – standard
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/aaspvo1cdp/