Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 450g (W ~320)
Woda: 274g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 450g (W ~320)
Woda: 274g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
450g
Mąka
274g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a5uxu0cwh2/