Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-12-2022 18:00
Czas przygotowywania
16-12-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 763g (W ~380)
Woda: 458g
Drożdże:0.15g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 763g (W ~380)
Woda: 458g
Drożdże:0.15g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
763g
Mąka
458g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9q9z796pmx/