Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-06-2023 05:00
Czas przygotowywania
28-06-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:4
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 495g (W ~370)
Woda: 297g
Drożdże:0.64g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:4
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 495g (W ~370)
Woda: 297g
Drożdże:0.64g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
495g
Mąka
297g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.64g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9fkxndepnt/