Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-11-2021 22:30
Czas przygotowywania
06-11-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 307g (W ~370)
Woda: 200g
Drożdże:0.48g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 307g (W ~370)
Woda: 200g
Drożdże:0.48g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
307g
Mąka
200g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9c7a2hx50i/