Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 327g (W ~330)
Woda: 212g
Drożdże:0.29g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 327g (W ~330)
Woda: 212g
Drożdże:0.29g
Sól:: 11g
Składniki
327g
Mąka
212g
Woda
0.29g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9bjrvlh5xo/