Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-03-2023 14:10
Czas przygotowywania
02-03-2023 16:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 652g (W ~340)
Woda: 405g
Drożdże:0.84g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 652g (W ~340)
Woda: 405g
Drożdże:0.84g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
652g
Mąka
405g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8fgwmsd8jz/