Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-04-2023 12:10
Czas przygotowywania
14-04-2023 21:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
180g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:4
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 438g (W ~250)
Woda: 263g
Drożdże:1.53g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:4
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 438g (W ~250)
Woda: 263g
Drożdże:1.53g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
438g
Mąka
263g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
1.53g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7ulelt0ip1/