Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-01-2023 21:00
Czas przygotowywania
06-01-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1831g (W ~370)
Woda: 1135g
Drożdże:1.00g
Sól:: 34g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1831g (W ~370)
Woda: 1135g
Drożdże:1.00g
Sól:: 34g
Składniki
1831g
Mąka
1135g
Woda
1.00g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
Pizza o małej zawartości soli
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7rv00uczro/