Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 728g (W ~330)
Woda: 437g
Drożdże:0.72g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 728g (W ~330)
Woda: 437g
Drożdże:0.72g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
728g
Mąka
437g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Nuvola 60% 30oliwy 50soli 22stopnie 12/12
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7k6k7k4itq/