Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
830g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:830g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 501g (W ~240)
Woda: 301g
Drożdże:0.95g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:830g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 501g (W ~240)
Woda: 301g
Drożdże:0.95g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
501g
Mąka
301g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.95g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7jzmoyvusn/