Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-10-2021 15:15
Czas przygotowywania
23-10-2021 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:5
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 613g (W ~420)
Woda: 368g
Drożdże:0.57g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:5
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 613g (W ~420)
Woda: 368g
Drożdże:0.57g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.57g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5hu0oy3luq/