Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2023 00:30
Czas przygotowywania
24-03-2023 22:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~320)
Woda: 368g
Drożdże:0.30g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~320)
Woda: 368g
Drożdże:0.30g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.30g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4lzj1c0whq/