Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 934g (W ~410)
Woda: 654g
Drożdże:0.95g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 934g (W ~410)
Woda: 654g
Drożdże:0.95g
Sól:: 33g
Składniki
934g
Mąka
654g
Woda
0.95g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
Urodziny 20 ciasto
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4es2wlfpgc/