Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 317g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 317g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
317g
Mąka
206g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
maka pizzeria, swieze drozdze, niemrozone.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3veyzxczim/