Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-10-2021 22:30
Czas przygotowywania
30-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 331g (W ~370)
Woda: 215g
Drożdże:0.51g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:5
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 331g (W ~370)
Woda: 215g
Drożdże:0.51g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
331g
Mąka
215g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Perta 65 na 2 kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3izsvvqvvt/