Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:10
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 148g (W ~310)
Woda: 96g
Drożdże:0.22g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:10
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 148g (W ~310)
Woda: 96g
Drożdże:0.22g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
148g
Mąka
96g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.22g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2vjqxay99w/