Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:2
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1534g (W ~370)
Woda: 920g
Drożdże:3.71g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:2
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1534g (W ~370)
Woda: 920g
Drożdże:3.71g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
3.71g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2bp5xlzecx/