Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2023 10:01
Czas przygotowywania
26-08-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~250)
Woda: 368g
Drożdże:0.87g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~250)
Woda: 368g
Drożdże:0.87g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.87g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/280pqtjhx2/