Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 362g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 362g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
362g
Mąka
199g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1oaa0mr2xz/