Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
33h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:62%
Całkowity czas33
Czas w TO:19
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1110g (W ~360)
Woda: 688g
Drożdże:0.75g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:62%
Całkowity czas33
Czas w TO:19
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1110g (W ~360)
Woda: 688g
Drożdże:0.75g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
1110g
Mąka
688g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.75g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1cydstsqre/