Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-03-2023 22:30
Czas przygotowywania
05-03-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 606g (W ~320)
Woda: 376g
Drożdże:0.85g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 606g (W ~320)
Woda: 376g
Drożdże:0.85g
Sól:: 19g
Składniki
606g
Mąka
376g
Woda
0.85g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza z caputo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1ccu13vnw0/