Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-09-2021 09:10
Czas przygotowywania
24-09-2021 17:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~240)
Woda: 187g
Drożdże:0.53g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~240)
Woda: 187g
Drożdże:0.53g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
297g
Mąka
187g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nbiwvnpcrc/